Gecertificeerd Verkoopstyliste

Wilt u uw huis verkopen of lukt het maar niet om uw huis te verkopen dan kan een verkoopstyliste uitkomst bieden. Verkoopstyling of Vastgoedstyling is inmiddels al aardig bekend in Nederland. Als gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste kunnen wij uw woning verkoop klaar maken voor een breed publiek. Wij werken volgens de House of KIKI ‘Hands-on’ methode, dit houdt in dat wij niet alleen advies geven maar ook direct de handen uit de mouwen steken voor een zo snel mogelijk resultaat. House of KIKI is een door de NVM erkend opleidingscentrum en is bekend door programma’s als ‘Uitstel van Executie’ en ‘Huizenjacht’.

Een goede presentatie van uw woning kan zorgen voor een snellere verkoop, vaak tegen een hogere prijs en wie wil dit nou niet? Uit onderzoek is ook gebleken dat woningen die verkoop klaar gemaakt worden door een verkoopstyliste aantoonbaar sneller worden verkocht. Zo’n 70% van de woningen die langer dan anderhalf jaar te koop staan worden binnen 3 maanden verkocht na restyling door een verkoopstyliste. Het is dus heel belangrijk dat uw woning optimaal gepresenteerd wordt op Funda, bij de makelaar en tijdens Open Dagen. Wij kijken objectief naar de woning door de ogen van een potentiële koper en zo kunnen wij uw woning restylen zodat een 1e indruk bij een potentiële koper ook echt indruk maakt.

Ervaring leert dat een verkoopstyliste zich in bijna alle gevallen terugverdient en dat levert u uiteindelijk meer op dan dat u uw vraagprijs zou moeten verlagen.

Als gecertificeerd verkoopstyliste zijn wij aangesloten bij het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten (CNVV). Dit is een landelijk netwerk, een keurmerk voor kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit.